همه ما در مورد اهمیت و سخت بودن رشته وکالت مطالبی را شنیده ایم. در این مقاله می خواهیم سه گرایش از رشته وکالت را به طور مختصر بررسی کنیم و در مورد وظایف و حیطه کاری وکیل کیفری، وکیل پایه یک، وکیل طلاق مواردی را بررسی کنیم. خواندن این مطلب به همه کسانی که احتیاج به کمک وکیل در حیطه های مختلف دارند توصیه می شود. همچنین دانشجویانی که قصد تحصیل در شته وکالت دارند نیز باید در مورد این موارد مطالبی را بدانند.
قانونگذار به طور کلی جرایم را در دو دستهی مجزا جای داده است که در این میان، جرایم کیفری آن دسته از بزههای ارتکابی هستند که به سلامت و درستی جان و مال افراد یا جامعه لطمات جدی وارد میآورند و اصطلاحاً قابل چشمپوشی نیستند. از جملهی این جرایم میتوان به قتل نفس، سرقت و یا خیانت در امانت اشاره نمود. در برخی از پروندههای کیفری مانند موارد حقوقی استخدام وکیل کیفری ضروری است که در صورت عدم توانایی موکل به این کار توسط دادگاه برای وی یک وکیل به عنوان وکیل تسخیری استخدام خواهد گردید.
وکیل پایه یک دادگستری شخصی می باشد که پس از دریافت حداقل لیسانس در رشته حقوق و با فقه حقوق باید در آزمون کانون وکلا شرکت کند و بعد از اینکه در این آزمون موفق شد باید مراحل دیگری را طی کند.
بله درست شنیدید. بر خلاف چیزی که بعضی از افراد که دارای اطلاعات کمتری می باشند فکر می کنند که شخصی که در دانشگاه مشغول تحصیل حقوق است وکیل می شود اشتباه می کنند.
کسی که دانشجوی حقوق است پس از کسب لیسانس و حتی فوق لیسانس وکیل نمی شود. بلکه باید در یک آزمون پر رقابت و بسیار سخت شرکت کند.
بعد از اینکه از این آزمون با موفقیت گذر کرد و رتبه قبولی را دریافت کرد حال باد به مدت دو سال در دفتر یک وکیل پایه یک دادگستری به عنوان کارآموز فعالیت کند و پس از اینکه این دو سال صلاحیت او به لحاظ عملی و تئوری و اخلاقی و رفتاری تایید شد باید در آزمون های کتبی و مصاحبه ای بگذراند.
وکلایی که مراحل ذکر شده را با موفقیت گذرانده باشند پروانه وکالت از کانون وکلا دریافت می کنند و به درجه وکیل پایه یک دادگستری می رسند و میتوانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری بدون هیچ محدودیتی به پروندههای قضایی و پذیرش وکالت اقدام کنند.
یک وکیل پایه یک میتواند به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده در امور خانواده و طلاق، وکیل پایه یک در امور حقوقی، وکیل پایه یک در امور ثبتی، وکیل پایه یک در امور ملکی و انجام مشاوره حقوقی امور وکالت به فعالیت بپردازد.
پاسخ این است که حضور وکیل طلاق توافقی در پروسه طلاق بسیار مهم است. دلیل آن هم این است که در دعاوی خانوادگی مثل طلاق، معمولاً احساسات و عواطف طرفین تا حد زیادی برانگیخته می شود و همین مسئله سبب دشوار شدن رسیدگی قضایی میگردد. بنا به تجربه شاهد آن هستیم که طرفین ممکن است به محض ورود به دادگاه، تصمیم خود را تغییر دهند و توافقاتی را که با طرف مقابل کرده اند، نادیده بگیرند.
این امر سبب پیچیده شدن و زمانبر شدن هرچه بیشتر رسیدگی به پرونده میگردد. برای اجتناب از پیش آمدن چنین موقعیتهایی، داشتن یک وکیل طلاق گزینه مطمئنی برای جدایی است که حضور یک وکیل خبره، باعث سهولت هرچه بیشتر آن میگردد. بهتر است برای جلوگیری از مشکلات بعدی، زن و مرد توافقات خود را نزد یک وکیل طلاق، تنظیم کنند.
موسسه حقوقی شهرداد مکانی است که وکلای مختلف با تخصص های مختلف را گرد هم آورده است و چنانچه شما نیاز به مشاوره با یک وکیل داشته باشید به راحتی می توانید با بهترین وکلای حاضر در این مجموعه تماس برقرار کنید و برای کمک کردن به شما آن ها را استخدام کنید.
همچنین این گروه حقوقی اپلیکیشنی از مجموعه قوانین و مقررات طراحی کده است که نصب آن را به شما مخصوصا دانشجویان حقوق توصیه می کنیم.